Beschrijving

Welkom op de Langshout 45. Deze ruime gezinswoning is gelegen aan een rustig hofje op de Langshout, die centraal door de wijk loopt. De wijk Houten is een ruim opgezette wijk in Houten-Zuid en is centraal gelegen ten opzichte van zowel Houten-Castellum, als het Oude Dorp. In de nabije omgeving liggen scholen, kinderopvang en andere voorzieningen voor het gezin. De woning is volledig geïsoleerd en valt op door zijn karakteristieke bouw. Anders dan je misschien zou vermoeden, is de woning opvallend ruim. 

De entree is groot en krijgt veel daglicht. Vanuit de hal loop je rechts naar de L- vormige woonkamer met open keuken. Vanuit de woonkamer kun je tevens naar de tuin. Deze is op het zuiden gelegen. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. De inductieplaat komt uit 2019 en de oven is uit 2017. De overige apparatuur komt, net als de keuken zelf, uit 2010. De huidige bewoners zijn tevens de eerste bewoners van het huis.

'Het is een fijn huis, met een ruime zonnige tuin op het zuiden. Het huis is licht en heeft heel veel ruimte. De locatie is geweldig. NS station, winkels, scholen alles is op loopafstand. Daarbij is er veel ruimte om het huis voor kinderen om te spelen’

Op de eerste etage bevinden zich drie slaapkamers en een luxe badkamer (2009) met jacuzzi. Een vaste trap leidt naar de zolderetage. Hier bevinden zich nog twee ruime slaapkamers en een kleedkamer. Tevens is er een aparte kamer waar zich de wasmachineaansluiting bevindt. Om meer bergruimte te realiseren, is er een grote bergzolder gemaakt. Deze is met een vlizotrap te betreden en is 29m2 groot.

Graag nodigen we je uit om zelf een kijkje te komen nemen in deze prettige woning. Jurriaan leidt je graag rond.

‘Met heel veel plezier hebben we hier bijna 20 jaar gewoond. Nu is het tijd voor iets nieuws en onze droom uit te laten komen door vrijstaand te gaan wonen met veel grond.’

Oplevering in overleg.

Kenmerken