Wil je een huis gaan kopen?

Jurriaan helpt je tijdens het hele proces.

  • Van zoekopdracht tot overdracht. Voor een vast tarief zonder aanbetaling!

Maak een afspraak

"Jurriaan is betrokken en heel goed bereikbaar. Hij denkt met je mee en neemt echt de tijd voor je."
Tienke en Floris
"Jurriaan is niet zo'n 'makelaar makelaar', maar gewoon een prettige professional om mee op huizenjacht te gaan. Betrokken en betrouwbaar tijdens het hele proces. Echt top!"
Marius en Wouter

Op de hectische huizenmarkt is een aankoopmakelaar de sleutel tot succes. Een huis kopen is een proces waarin er veel (nieuwe) zaken op je af kunnen komen. Dan is het fijn dat je met al je vragen terecht kunt bij een deskundige. Wij helpen in de zoektocht naar de woning die bij jou past. Snelle service, eerlijk advies en een kritische blik tijdens bezichtigingen. Dit kun je allemaal verwachten:

  • Een zoekprofiel op maat voor jouw woonwensen.
  • Samen maken we een groepje in wattsapp, of signal. Zo kunnen we snel communiceren. 
  • Een alert als er een woning voor jou op de markt komt.
  • Gegarandeerde mogelijkheid tot bezichtigen.
  • De makelaar gaat met je mee naar elke bezichtiging. 
  • Je krijgt volledige informatie over de woning en we zorgen ervoor dat alle belangrijke vragen worden beantwoord.
  • Je krijgt een eerlijk advies over de woning en het bod dat je misschien wilt uitbrengen.
  • Snelle updates over alle relevante zaken tijdens het hele proces.

Ontdek het gemak van een ervaren aankoopmakelaar en vraag naar de mogelijkheden.

De werkwijze van zoektocht tot notaris

De zoekopdracht 

Het begint allemaal bij jouw zoekopdracht. In een kennismakingsgesprek inventariseren we al je woonwensen en leggen we uit hoe onze dienstverlening werkt. Ook kijken we kritisch naar je budget en helpen we je eventueel op weg naar professioneel financieel advies. Zo weet je wat je verwachten kunt van het hele proces en ook wat je kansen zijn op de huizenmarkt. Ook weet je direct wat de totale kosten zijn van onze aankoopdienstverlening.

Email alert 

Nadat we je wensen hebben omgezet in een online zoekprofiel, zorgen we ervoor dat je automatisch een mailtje krijgt als er een woning op de markt komt die aan jouw zoekcriteria voldoet. Ook krijg je een persoonlijke inlogcode waarmee je op de website het woningaanbod kunt zien. Ook kun je je zoekcriteria elke moment wijzigen.

We zoeken niet alleen op funda, maar ook op alle andere belangrijke markten waar woningen worden aangeboden. Het kan dus gebeuren dat je een linkje krijgt naar een facebookadvertentie, of een linked-in pagina. Ook via wattsapp kan de makelaar je op de hoogte brengen van nieuwe woningen die nog niet eens online staan!

Bezichtigen

Zodra je een woning wilt bezichtigen, dan laat je dat aan ons weten. Wij garanderen een mogelijkheid tot bezichtiging en de makelaar gaat ook altijd met je mee. Wij willen er voor jou zijn en dit vinden we enorm belangrijk. Aan de hand van de bezichtiging en onze bevindingen bepalen we een strategie. En daarin zijn we altijd eerlijk over wat de mogelijkheden zijn en wat je kunt verwachten van de keuzes die er zijn. We onderhouden ook alle contact met de verkopende partij. Maar misschien is het allerbelangrijkste wel dat jij er op kunt vertrouwen dat wij ons hoofd koel houden terwijl jij waarschijnlijk overloopt van de zenuwen of de vlinders. 

Bieden 

Na de bezichtiging en de evaluatie kan het zijn dat je een bod wilt uitbrengen. Wij helpen je stap voor stap en brengen ook het bod voor je uit. Zo weet je zeker dat de verkopende partij het bod op tijd en op de juiste manier ontvangt. Een bod bestaat altijd uit de volgende onderdelen:

1) De koopsom (bijvoorbeeld €300.000,- k.k)

2) De gewenste overdrachtsdatum (dag - maand - jaar)

3) De eventuele financiele voorbehouden ((z)onder voorbehoud van finanaciering van €....)

4) De eventuele voorbehouden ten aanzien van de bouwkundige staat.

5) Overige voorbehouden ten aanzien van het bod.

Onderhandelen

Mocht het nodig zijn, dan onderhandelen wij met de verkopende partij om tot het gewenste resultaat te komen. We overleggen alles met jou en proberen de best mogelijke deal eruit te slepen voor je.

Ondertekenen 

Vroeg of laat gaat het lukken! Je hebt het beste bod en de woning wordt aan jou verkocht. Dan komt er ineens heel veel op je af. Wij helpen je om door de bomen te blijven genieten van het bos.

We zorgen dat de verkoper alle informatie krijgt om de voorlopige koopakte op te stellen. 

Samen met jou nemen we de voorlopige koopakte helemaal door en als alles in orde is, dan tekenen we de overeenkomst.

Financiering 

Na dat de koop gesloten is, moet je de financiering regelen. We helpen je op weg naar de juiste hulp en schakelen eventueel met jouw financieel adviseur om alles soepel te laten verlopen. We houden de vinger aan de pols en staan altijd klaar om je te helpen met al je vragen.

Notaris 

Al snel na het tekenen van de voorlopige koopovereenkomst zal de bank en de verkoper willen weten bij welke notaris je de overdracht wil doen. Wij kennen veel notarissen in de omgeving en helpen je met het vinden van de juiste voor jou. 

Nutsbedrijven 

Kort voor de oplevering krijg je van ons een alert om je te helpen herinneren dat je voor je nieuwe huis ook de aansluitingen voor elektra, water (eventueel gas) en internet moet regelen. Mocht dit in alle hectiek van verhuizen toch er tussendoor glippen, dan is er geen nood aan de man. Tijdens de inspectie kunnen we je helpen dit alsnog direct binnen vijf minuten te regelen. 

Inspectie 

Op de afgesproken datum van de overdracht gaan we samen eerst naar de woning toe voor de eindinspectie. Tijdens de inspectie kijken we of de woning wordt opgeleverd zoals afgesproken en noteren we de meterstanden. Indien er bijzonderheden zijn, dan maken we daar ter plaatse afspraken over. Indien er nog aansluitingen moeten worden aangevraagd, dan kunnen we daarmee helpen. Alle aanwezigen tekenen het inspectieformulier en daarna ga je naar de notaris voor de wettelijke overdracht.  

Overdracht 

Bij de notaris wordt alles officieel gemaakt. Enkele weken voor de overdracht ontvang je:

- De conceptakte van levering 

- De concept hypotheekakte

- De concept eindnota  

Wij kijken deze allemaal voor je na en als deze zijn goedgekeurd zal de notaris de definitieve versie ter ondertekening overleggen op de datum van de overdracht. De verkoper kan een volmacht afgeven, maar als kopende partij moet je persoonlijk aanwezig zijn. Na de ondertekening is de woning officieel van jou en krijg je de sleutels.

Digitale etalage

Voorstraat 123
Beesd

Voorstraat 123, Beesd

Troubadoursborch 53
Houten

Troubadoursborch 53, Houten

Stadsmuur 7
Houten

Stadsmuur 7 Houten

Van Bennekomweg 26
Doorn

Van Bennekomweg 26, Doorn

Chamavenpoort 14
Houten

Chamavenpoort 14, Houten