Over ons

Romijn makelaardij is een klein kantoor met grote ambitie. Het team bestaat uit Suzanne Romijn (binnendienst) en Jurriaan Romijn (makelaar en EP-W/B adviseur).

Jurriaan

Jurriaan

Jurriaan begon als makelaar in Utrecht en heeft inmiddels veel ervaring op de huizenmarkt in de provincie Utrecht.

"Doordat ik mij richt op de behoefte van mijn klanten en brede kennis van de huizenmarkt heb, vorm ik met mijn klant een winnende combinatie. Of het nu gaat om een complexe zoekopdracht, of de verkoop van jouw huis, ik heb maar één doel: jou zo goed mogelijk helpen."

 

 

Inge

Ik ga graag een nieuwe uitdaging aan. Zo stapte ik zelf over van de zorgsector naar de makelaardij.

Aan het bed staan, daar begon het 35 jaar geleden voor mij. In de jaren die daarop volgden is de zorg die ik verleende aan het bed veranderd naar werken aan de vastgoedkant van zorginstellingen. De makelaardij heeft al langer mijn interesse en zeker de laatste tijd ontdekte ik dat hier mijn passie echt ligt. Ik volg intensief de ontwikkelingen op de huizenmarkt, maar ben ook juist geïnteresseerd in de woning zelf. Denk hierbij aan de inrichting, de ligging en natuurlijk de bewoner (s)! 

Als er iets is waar ik ervaring in heb opgedaan, dan is het luisteren, observeren, inventariseren en communiceren. Voor mij is de persoonlijke communicatie met de klant één van de belangrijkste punten. Het aan- of verkopen van een huis is naast de zakelijke overeenkomst een emotie waar je zorgvuldig mee om moet gaan. Juist in dat stuk hoop ik onze klanten goed te kunnen begeleiden en ontzorgen.

Ik woon met mijn man, kinderen en hond met veel plezier in Houten. Mijn roots liggen in Vianen en Utrecht met een uitstap naar de provincie Zeeland. Met ontzettend veel enthousiasme begin ik aan deze uitdaging en ik hoop dat jij dit enthousiasme voelt en vertrouwen ervaart in het team van Romijn makelaardij! 

 

Suzanne

Suzanne begrijpt complexe informatie en kan plannen als geen ander.

"Ik houd van puzzels oplossen en vind het fijn als iedereen tevreden is. Zorgvuldigheid is belangrijk, zeker als het om je huis gaat".

Al ons hele leven wonen en werken wij in de provincie Utrecht. Jurriaan heeft in veel plaatsen gewoond en kent veel wijken en buurtjes. Ook de huizenmarkt in deze regio kent hij daardoor goed en samen hebben we veel connecties in alle regio's. Daarom werken wij niet alleen in Houten of Utrecht, maar ook in de randgemeenten en de kleine dorpen van bijvoorbeeld de Utrechtse Heuvelrug en de omgeving van Amersfoort.

Maak een afspraak