Lokale partners met wie ik samenwerk.

Om onze dienstverlening nóg beter te maken, werken wij zo veel mogelijk samen met lokale partners. Zo maakt een professionele fotograaf de foto's voor uw woningpresentatie en zorgt die er ook voor dat er een meetrapport wordt gemaakt volgens de NEN-2580 norm. 

Financieel Fit (Henry Bos)

Henry Bos is franchisenemer van Financieel Fit. Financieel Fit is de nieuwe onafhankelijke hypotheekformule, die het net even anders doet dan de gevestigde orde. Onze missie is namelijk om op een verrassende, vriendelijke en voordelige manier de grote én kleine geldzaken van zoveel mogelijk mensen blijvend te optimaliseren.

Door de samenwerking met Romijn Makelaardij heb je het beste van twee werelden. Een goede makelaar en een enthousiaste financieel coach. Zo weet je zeker dat je bij het kopen of verkopen van een woning altijd het juiste advies krijgt. Het beste voor de klant.

Wij bieden onafhankelijk hypotheekadvies al vanaf €2495,- . Die prijs kunnen we hanteren omdat we alle overbodige kosten vermijden. Naast voordelig zijn we ook volledig onafhankelijk, persoonlijk en flexibel. We ontvangen klanten graag op ons kantoor maar net zo makkelijk (bij je) op locatie. Wist je dat je voor verduurzaming tot maximaal 106% van de woningwaarde kan lenen als je energiebesparende voorzieningen meefinanciert. Dat jouw hypotheeklasten dus iets omhoog gaan maar jouw energiekosten dalen. Daardoor kunnen jouw totale woonlasten door verduurzaming toch omlaag gaan.Er zijn wel een aantal voorwaarden bij het extra lenen voor verduurzaming. Ik kan je daar alles over vertellen.

Wilt u een afspraak inplannen om te kijken naar de financiële mogelijkheden? Ik ben te bereiken 030 - 307 84 76, of kijk op Financieel Fit