Lokale partners met wie ik samenwerk.

Om mijn dienstverlening nóg beter te maken, werk ik samen met lokale partners. Zo maakt een professionele fotograaf de foto's voor uw woningpresentatie en zorgt die er ook voor dat er een meetrapport wordt gemaakt volgens de NEN-2580 norm. 

Maartje Kuperus fotografie en Annick Roza

Hieronder twee voorbeelden van foto's. Zoals je ziet heeft het weglaten van spullen een heel groot effect. Deze en nog andere tips ontvang je tijdens het styling advies bij woningverkoop.

kamer


gang


Ga naar de website van Maartje 

Finzie financieel advies. (Henry Bos)

Henry Bos is franchisenemer van Finzie Nieuwegein. Finzie is de nieuwe onafhankelijke hypotheekformule, die het net even anders doet dan de gevestigde orde. Onze missie is namelijk om op een verrassende, vriendelijke en voordelige manier de grote én kleine geldzaken van zoveel mogelijk mensen blijvend te optimaliseren.

Door de samenwerking met Romijn Makelaardij heb je het beste van twee werelden. Een goede makelaar en een enthousiaste financieel coach. Zo weet je zeker dat je bij het kopen of verkopen van een woning altijd het juiste advies krijgt. Het beste voor de klant.

Wij bieden onafhankelijk hypotheekadvies al vanaf € 1.399,- all-in. Die prijs kunnen we hanteren omdat we alle overbodige kosten vermijden. Naast voordelig zijn we ook volledig onafhankelijk, persoonlijk en flexibel. We ontvangen klanten graag op ons kantoor maar net zo makkelijk (bij je) op locatie. Wist je dat je voor verduurzaming tot maximaal 106% van de woningwaarde kan lenen als je energiebesparende voorzieningen meefinanciert. Dat jouw hypotheeklasten dus iets omhoog gaan maar jouw energiekosten dalen. Daardoor kunnen jouw totale woonlasten door verduurzaming toch omlaag gaan.

Er zijn wel een aantal voorwaarden bij het extra lenen voor verduurzaming. Ik kan je daar alles over vertellen. Onze unieke Best Uit Garantie Onze hypotheekklanten profiteren het eerste jaar gratis van onze Best Uit Garantie. Dat is de slimme dienst van Finzie, waarbij we maandelijks checken of de financiële producten van onze klanten nog aansluiten bij hun persoonlijke situatie én kijken of wisselen van aanbieder voordeliger uitpakt. Zodat onze klanten altijd het beste uit zijn. 

Afspraak? Wilt u een afspraak inplannen om te kijken naar de financiële mogelijkheden? Ik ben te bereiken via henry.bos@finzie.nl of op 06-13486178. Meer informatie over Finzie?

Bekijk Finzie

Lekker wonen styling

Als je je woning gaat verkopen, dan is het van essentieel belang om je woning zo aantrekkelijk mogelijk in te presenteren. Pesandy Wynands van Lekker Wonen Styling kan je daarbij helpen.

Tijdens een adviesgesprek geeft Pesandy advies over hoe de woning zo goed mogelijk gepresenteerd wordt met tips en tricks om de woning verkoop klaar te maken.

Op de huizenmarkt geldt nog steeds dat de mooist gepresenteerde woningen het snelst verkocht worden.

Met vastgoed- verkoopstyling wordt u ontzorgd, onderscheidt u zichzelf van de rest en weet u zeker dat u na deze slimme investering een verpletterende indruk gaat maken op potentiële kopers. 

Alle voordelen op een rij:

  • meer bezichtigingsaanvragen
  • snellere verkoop
  • betere onderhandelingspositie
  • hoogst haalbare verkoopprijs
  • goede foto’s voor op Funda
  • je huis is niet alleen verkoop klaar, maar ook bijna verhuis klaar!

Bekijk Lekker Wonen Styling