Jouw duurzame makelaar

Duurzaamheid zit verweven in alle facetten van het kantoor. Lees hieronder wat we hier precies mee bedoelen.

Mensen staan centraal in de dienstverlening

Uiteraard willen we een duurzame relatie met al onze klanten. Dit bereiken we, onder andere, door goede service en uitstekende (digitale) bereikbaarheid. Maar er is meer wat we doen voor de mens en milieu in het algemeen.

De dienstverlening is zo veel mogelijk van persoon tot persoon, of digitaal. Zo beperken we het printen (en met name het gebruik van inkt) tot een noodzakelijk minimum. Ook het ondertekenen van overeenkomsten kan volledig digitaal.

De makelaar draagt duurzaam geproduceerde kleding. We gebruiken duurzaam geproduceerde, recyclebare bedrijfsmiddel en rijden uitsluitend op (elektrische) fietsen en hybride, of elektrische auto's. We bankieren bij de ASN en zijn verzekerd bij een groene verzekeraar.

Onze (relatie)geschenken hebben altijd een duurzaam tintje.

We werken zo veel mogelijk samen met lokale partners en kijken ook naar wat zij doen op het gebied van duurzaamheid.

Bij oudere woningen adviseren we over mogelijkheden tot verduurzaming en helpen we je op weg om de verduurzaming ook te realiseren. We hebben een uitgebreid netwerk en kennen veel bedrijven met mooie oplossingen. Ook op het gebied van de financiering verwijzen we je graag door naar duurzame partners.

Duurzaamheid is meer dan alleen 'wat doen' voor het milieu.

 

Sustainable development goals

We hebben meer ambitie en in de komende tijd krijgt dat steeds meer vorm. We onderschrijven de 17 duurzame doelstellingen van de VN en houden ons aan de richtlijnen van B-corps. Het doel is om hier uiteindelijk een certificering voor te krijgen.

Zo proberen we ons steentje bij te dragen aan een mooiere, veiliger en schonere wereld. Een duurzame klantrelatie is ook belangrijk en die kun je alleen maar bouwen op eerlijkheid en transparantie. Dus kun je altijd eerlijk advies verwachten en werken we transparant. Uiteraard bewaken we de privacy van iedereen volgens de AVG.

Heb je zelf een suggestie over hoe we het nog beter kunnen doen? We staan open voor goede ideeën!

Maak een afspraak