Energielabel Baarn

Wanneer je jouw woning in Baarngaat verkopen dan is een energielabel wettelijk verplicht. Dit om de koper een duidelijk inzicht te geven in het energieverbruik van de woning. Jurriaan kan je helpen aan een energielabel in Baarn en omstreken. Je kunt eenvoudig een label aanvragen via het formulier op de site, of door te bellen voor een afspraak. 

Waarom kiezen voor Jurriaan Romijn voor jouw energielabel Baarn?

Wanneer je een opzoek bent naar een energielabel Baarn dan wil je er van verzekerd zijn dat je deze snel én tegen de beste prijs kunt aanschaffen. Jurriaan Romijn kan je binnen 2 á 3 werkdagen voorzien van een energielabel tegen een scherpe prijs. Daarnaast ben je bij Jurriaan verzekerd van de beste service en een topkwaliteit beoordeling voor het energielabel. 

Wat is een energielabel precies?

Een energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woning is en welke maatregelen er mogelijk nog genomen kunnen worden om de woning te verduurzamen. Het energielabel laat precies zien hoeveel energie er in de woning wordt verbruikt per vierkante meter per jaar. Wanneer je jouw woning in Baarn gaat verkopen is het dan ook wettelijk verplicht om een energielabel te kunnen overleggen. Jurriaan kan je snel en eenvoudig voorzien van een energielabel in Baarn.

Hoelang is het energielabel geldig?

Het energielabel Baarn is 10 jaar geldig. Dat betekend dat er geen haast zit achter het verkopen van de woning. Als de verkoop van de woning langer in beslag neemt dan vooraf gehoopt of gepland hoef je dus geen nieuw energielabel aan te schaffen.

Gratis energielabel bij het verkoop van uw woning in Baarn

Wanneer je jouw woning in Baarn en omstreken verkoopt bij Jurriaan dan krijg je altijd een gratis energielabel voor de woning, wel zo fijn. Dat scheelt je namelijk in de kosten en zorgt er voor dat je er zelf niet meer over na hoeft te denken. Zo ben je altijd verzekerd van een prettige verkoop van jouw woning.

Benieuwd naar de ervaring van onze klanten? Bekijk ze op Funda!

Romijn Makelaardij
Papiermolen 26 (A0-14)
3994 DK Houten
Nederland
Telefoon: 030-2270737
E-mailadres:
 
BTW: NL003313635B08
KvK nummer: 78291585

Onze openingstijden

maandag: 9:00–17:00
dinsdag: 9:00–17:00
woensdag: 9:00–17:00
donderdag: 9:00–17:00
vrijdag: 9:00–17:00

Buiten kantoortijden kun je het kantoor bereiken per email.


Persoonlijke gegevens
*
*
*
*
Bij het gebruiken van dit formulier ga ik akkoord met het opslaan en verwerken van de door mij opgegeven gegevens zoals beschreven in het privacybeleid.

Tarieven voor het energielabel

Appartement: € 295,-

rijwoning: € 295,-

Twee onder één kap: € 349,-

Vrijstaand (eenvoudige geometrie) € 399,-

Vrijstaande (complexe geometrie) Alleen op offertebasis

Let op: Tarieven alleen geldig bij 1 rekenzone. Indien er meerdere rekenzones moeten zijn wordt er per rekenzone € 49,- extra in rekening gebracht.

Verkoop je je woning via Romijn makelaardij, dan krijg je altijd een gratis energielabel!